Valmennus

 


 

Valmennan eritasoisia yksityisiä ratsukoita, ja tavoitteenani on pitkäaikainen yhteistyö valmennettavieni kanssa. Molemminpuolinen sitoutuminen ja pitkäjänteinen tavoitteiden suunnittelu ovat valmennustoimintani keskeisiä periaatteita.

Valmennukseen voidaan yhdistää ratsutusta ja hierontaa ratsukon tarpeiden mukaan. Autan myös muissa käytännön kysymyksissä, kuten sopivien varusteiden hankinnassa ja ruokinnan suunnittelussa, jotka vaikuttavat hevosen hyvinvointiin ja ratsukon yhteistyöhön.

Tällä hetkellä valmennan myös ratsastajia omilla hevosillani tallillani Inkoon Tähtelässä. Tallin ainoa poni Billy Boy kilpailee menestyksekkäästi seura- ja aluetasolla, ja etsii uutta ratsastajaa nykyisen ratsastajan siirtyessä poniluokista hevosiin.

Olen työskennellyt Saksassa ratsuttajana Terhi Stegarsin valmennus- ja kilpatallilla 2006-2007. Minua valmentaa säännöllisesti Maria "Iia" Wennerstrand, ja nykyisen kisahevoseni Rasputin II:n kanssa olen käynyt myös valmentautumussa Ruotsissa Rose Mathisenin luona, joka kuuluu Ruotsin kouluratsastuksen A-renkaaseen ja Kyra Kyrklundin valmennettaviin.

 

©2005-2009 Anna Banana Design